Ahad, 26 Februari 2012

FJP CALONKAN AHMAD FAHMI SPEAKER DEWAN SYURA

Parti Kebebasan dan Keadilan (FJP) dan rakan-rakan komponen pakatannya memperoleh 106 kerusi daripada 180 kerusi atau dengan nisbah 59% Dewan Syura Mesir. Daripada 106 kerusi tersebut, 50 kerusi diperolehi melalui calon INDIVIDU dan 56 lagi melalui calon SENARAI. FJP mengaut undi popular sebanyak 2,900,154 undi daripada 6,446,689 orang yang layak mengundi.

Sementara itu, Jawatankuasa Hal Ehwal Parlimen bagi Parti Kebebasan dan Keadilan (FJP) mencalonkan Dr.Ahmad Fahmi, Ahli Dewan Syura bagi kerusi PROFESIONAL wilayah Syarqiyah sebagai Speaker bagi Dewan Senat (Syura). Mesyuarat juga memutuskan Ahli Dewan Syura, Ali Fathul Bab sebagai Ketua Ahli Dewan Syura bagi FJP di Dewan Syura. Persidangan pertama Dewan Syura akan berlangsung pada 28 Februari ini.

Pada persidangan pertama Dewan Rakyat akhir Januari lalu, FJP mencalonkan Setiausaha Agungnya, Dr.Sa'ad Katatni sebagai Speaker Dewan Rakyat dan beliau memenangi jawatan tersebut setelah diadakan pengundian di kalangan ahli Dewan Rakyat.

1 ulasan:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    BalasPadam